Μία Ανάσα Πριν τον Τελικό! Αυτό Είναι Το πιο «ακατάλληλο» πλάνο στην ιστορία του Survivor – Πώς η παραγωγή εξέθεσε ανεπανόρθωτα παίκτρια (Vid)

Οι αρκετές υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο αναγκάζουν τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες του «Survivor» να κυκλοφορούν με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα.

Έτσι βλέπουμε αρκετά πλάνα με τις παίκτριες να κυκλοφορούν με μαγιό και τους άνδρες χωρίς μπλούζα. Αυτό που είδαμε όμως στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ενώ η κάμερα εστιάζει κάποια στιγμή στα πρόσωπα των παικτών της ομάδας των Μαχητών, βλέπουμε την Βιργινία σε μια εντελώς ακατάλληλη πόζα. Είναι να απορεί κανείς πώς πέρασε από το μοντάζ τέτοιο πλάνο που εκθέτει την παίκτρια.

Πώς είναι δυνατόν να εκθέτουν στην παραγωγή τις παίκτριες με αυτό τον τρόπο.


πηγη

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων