Μόλις έσκασε: Πασίγνωστος Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Survivor 2; – Δείτε Ποιος είναι.

Από τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ στο Survivor 2: Ποιον πρώην ποδοσφαιριστή πασχίζει να «κλείσει» ο ΣΚΑΪ; Υψηλούς στόχους έχει θέσει το κανάλι του Φαλήρου.

Το πέρασμα του από το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχει ξεχαστεί από τους φίλους των «αιωνίων».

Ο ΣΚΑΪ -όπως έχει φανεί από τις πρώτες κινήσεις του- προσπαθεί να κλείσει για το Survivor 2 πρόσωπα που θα κάνουν τη διαφορά κυρίως στην ομάδα των Διασήμων.

Ο λόγος γίνεται ασφαλώς για ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με τη μετακίνησή του από την Παιανία στον Πειραιά να γίνεται πραγματικό θρίλερ.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα σύμφωνα με την παραγωγή του παιχνιδιού είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές. Είναι νέος, ωραίος, κάνει γκελ στο γυναικείο κοινό και οι άνδρες τηλεθεατές ή τον συμπαθούν ή… λατρεύουν να τον μισούν.

Και φυσικά είναι από την Κύπρο που όλοι ξέρουν τι δύναμη έχει στα ελληνικά reality και το πόσο ενεργά συμμετέχει το κοινό της σε αυτά.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων