Η «πόζα» του Ντάνου στο Instagram που τρέλανε τις γυναίκες

Πρόκειται για έναν τύπο ο οποίος κατάφερε με το στιλάκι του μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να κάνει όσα οι άλλοι προσπαθούν χρόνια ανεπιτυχώς.

Χρήμα, φήμη, δόξα. Φυσικά ο χαρακτήρας του είναι αυτός που τον έκανε ποθητό στο γυναικείο πληθυσμό μιας και πήξαμε από γυμνασμένα συμπαθητικά αγοράκια.

Ο ίδιος έχει αντιληφθεί για τα καλά το γκελ που κάνει στα κοριτσάκια και προσπαθεί όσο μπορεί να το διαχειριστεί σωστά και να το εκμεταλλευτεί.

Η πρόσφατη φωτογραφία του που είδε το φως της δημοσιότητας έκανε το γύρο του διαδικτύου με τις «Ντανίτσες» να κλικάρουν σαν τρελές για να τον δουν ημίγυμνο.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία δημοσιεύτηκε σε ένα από τα fan pages του πρώην παίκτη του παιχνιδιού επιβίωσης απέσπασε 5,676 likes στην οποία σελδα έχει ο ίδιος τον απόλυτο έλεγχο…

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων