Συνέβη χθές. Τρομακτικό τροχαίο στη Βούλα με γιό επιχειρηματία (Βίντεο)

Σοκ και τρόμος στην Βούλα πρίν απο λίγες ώρες. Ένας εκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε τους κατοίκους της Βούλας. Ο οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιός επιχειρηματία που ασχολείται με κατασκευές, κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε κολόνα.

Ο νεαρός οδηγός μιας ολοκαίνουριας BMW M3, ευτυχώς σώθηκε ενώ το αυτοκίνητο κάηκε. Το συγκλονιστικό τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ, πάνω στη στροφή όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε κολόνα του τραμ.

Αμέσως το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες. Ευτυχώς ο νεαρός φορούσε ζώνη και δεν είχε τραυματιστεί. Έτσι πρόλαβε να βγει γρήγορα έξω, αλλιώς θα καιγόταν ζωντανός.

Ούτε ο ίδιος πίστευε πως είχε σωθεί! Δείτε τι λέει ο Δημήτρης Μαλτέζος, διαχειριστής του «Forum των 3Β”που δημοσίευσε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το τροχαίο: Τελικά το παλικάρι πρόλαβε και βγήκε!

Καθόταν λίγο παραπέρα και κοιτούσε το κινητό του και κανένας μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν ο οδηγός και βγήκε χωρίς καμία γρατσουνιά. Το αυτοκίνητο έσκασε με την πόρτα του οδηγού στην κολόνα.

Ήμασταν σίγουροι ότι είχε εγκλωβιστεί!!! Σώθηκε γιατί το αυτοκίνητο ήταν καινούριο και το σημαντικότερο:

ΦΟΡΟΥΣΕ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!! Τον πήρα αγκαλιά και τον ασπάστηκα…

via

Διάβασε περισσότερα