Τα ζώδια σήμερα 29/08: Η τύχη χτυπάει την πόρτα σε αυτά τα ζώδια

Δείτε τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα. Διαβάστε τις προβλέψεις για το δικό σας ζώδιο…Ποια θα είναι τελικά αυτά τα τυχερά τα ζώδια σήμερα;Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τους καλύτερους μελλοντολόγους.

Τα ζώδια σήμερα-Για ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα η τύχη

Aγαπημένοι αστρολόγοι σαν δίνουν όλα εκείνα που πρέπει να προσέξουμε εν όψει της ημέρας και επισημάνουν επίσης, τις όψεις αυτές που μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποια ζώδια σήμερα, για να περάσουν μια παραγωγικη και ευχάριστη ημέρα.

ΚΡΙΟΣ

Το πρόγραμμα της ημέρας θα φορτωθεί από έκτακτα περιστατικά και δεσμεύσεις, από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Άκουσε και τις απόψεις των γύρω σου και μην υποτιμάς την γνώμη τους. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχουν να σου πουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ανατροπές και εμπόδια σε περιμένουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ήρεμος και διορατικός, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Εξήγησε στον σύντροφό σου τα όποια λάθη έχουν γίνει και μην τον κατηγορείς χωρίς εξηγήσεις και αποδείξεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μήπως πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα; Η αρνητικότητα δεν θα σε πάει μπροστά…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην εκτεθείς σε κινδύνους και φρόντισε να δρομολογήσεις ένα επαγγελματικό σου σχέδιο, που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις πολύ μεγάλη επιφύλαξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι σήμερα να είσαι λίγο περισσότερο διπλωματικός στις προσωπικές σου επαφές και να μην επιμένεις στις απόψεις σου γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να οδηγηθείς σε συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου και μετά πράξε.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ, αν ο σύντροφός σου είναι κάπως απόμακρος. Κάπου φταις και εσύ… Απόφυγε τις εντάσεις και ό,τι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Ταύρος, η βραδιά μπορεί να σου κρύβει εκπλήξεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για εξόδους με δικά σου άτομα, που ξέρεις ότι περνάς καλά. Στην γωνία του μπαρ… όλο και κάτι καλό μπορεί να σε περιμένει!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, η ομαδική εργασία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με κάποια σχέδιά σου. Προσπάθησε να βρεις μια λύση με τα οικονομικά σου για να σταματήσεις να αγχώνεσαι και όσο και αν το επιθυμείς, μην κάνεις απερίσκεπτες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, φέρνει μπροστά σου πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καταστάσεων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα. Θα έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, για να πάει η σχέση σου εκεί που εσύ θέλεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, έχετε πολλές πιθανότητες σήμερα να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αξιοποιήσεις όλες σου τις δυνατότητες, που είναι πάρα πολλές. Μπορεί σήμερα να προκύψουν νέες συνεργασίες και κάποιες από αυτές θα αυξήσουν και τα έσοδά σου. Να είσαι συνετός στον τρόπο που χειρίζεσαι τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πας πολύ μπροστά, αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δεις τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά, για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Για τους μοναχικούς Καρκίνους, η συμβουλή των άστρων είναι να γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου οι καταστάσεις βελτιώνονται σήμερα και αρκετές θετικές εξελίξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Η ομαδική δουλειά ευνοείται και με αυτή θα δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Τα οικονομικά ζητήματα θέλουν μεγάλη προσοχή. Ξεκίνησε τακτοποιώντας εκκρεμότητες από το παρελθόν, για να νιώσεις πιο ήρεμος

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είσαι σε μια εγρήγορση, καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου, γιατί με τις θετικές επιρροές που λαμβάνεις από σήμερα,θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος, αλλά σίγουρα δε πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες, που θα αλλάξουν σύντομα τη ζωή σου. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα και διάφορες προτάσεις συνεργασίας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου και να είσαι έτοιμος για κρίσιμες αποφάσεις, που θα πρέπει να πάρεις μετά από αρκετή και ώριμη σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Μέτρον άριστον… μην το ξεχνάς!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε κουβέντες που θα φέρουν ένταση και διαφωνίες. Οι… ελεύθεροι και ωραίοι Παρθένοι, να ετοιμαστείτε για ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου μπορείς να είσαι ήσυχος. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και ο τρόπος που εξελίσσονται οι επαγγελματικές σου καταστάσεις και έννοιες, σε ικανοποιεί. Αν προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, να ξέρεις ότι είναι παροδικές. Μην απογοητευτείς. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή αλλά σύντομα θα φτιάξουν κι αυτά.

ΖΥΓΟΣ

Θετική θα είναι αυτή τη Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί σου δίνει τα κίνητρα, αλλά και τις προϋποθέσεις να κινηθείς δυναμικά. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν αλλά και σε εμπιστεύονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα μαζί με τον σύντροφό σου, που θα σας ανανεώσει και τους δυο. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, βγες να διασκεδάσεις το βράδυ με φίλους, καθώς θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις επιτυχία και καταξίωση, έπειτα από πολύ καιρό που παλεύεις να το πετύχεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν πολλά θέματα που έχεις ξεχάσει να τακτοποιήσεις, αλλά με λίγη καλή διάθεση και την σχετική οργάνωση στην τσέπη σου, θα ξεμπερδέψεις μια και καλή μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή Τετάρτη σου φέρνει αρκετές υποχρεώσεις. Εκτός από τα δικά σου θέματα που εκκρεμούν, έχεις να λύσεις και ζητήματα των δικών σου ανθρώπων, που σε πλησιάζουν και ζητούν τη βοήθειά σου. Μπορείς να συμπαρασταθείς, αλλά μην ξεπερνάς τον εαυτό σου, γιατί ήδη είσαι αρκετά κουρασμένος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, κράτησε τα νεύρα και την κούραση μακριά από τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πέρασε μια ήρεμη μέρα παρέα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αξιοποίησε την γοητεία που σου χαρίζει ο κυβερνήτης σου, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται σε ορθή πορεία, για να κάνεις γνωριμίες που θα φτιάξουν την διάθεση σου και θα ανεβάσουν και τον ερωτισμό σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι συγκεντρωμένος και να λύσεις σήμερα θέματα του παρελθόντος. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις και κυρίως σε αποφάσεις, που θα κρίνουν τη συνεργασία σου. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται μια στάση προσεκτική, γιατί τα έξοδα αυξάνονται και σε αγχώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιον από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και έτσι να ασχοληθείς με καινούργιες δραστηριότητες που έχεις κατά νου να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτά σου με τον σύντροφό σου και αν είναι εφικτό, ξέκλεψε χρόνο για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου, που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή σας ανάμνηση, που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν υπάρχουν σχέδια και ιδέες στο συρτάρι σου που τα έχεις δουλέψει καλά και αρκετά, να γνωρίζεις ότι η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις στην υλοποίησή τους. Βεβαιώσου για την καλή προετοιμασία που έχεις κάνει, επιστράτευσε την αυτοπεποίθησή σου και προχώρησε με τόλμη. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή. Μελέτησε καλά τις παραμέτρους, πριν από κάθε οικονομική σου συναλλαγή ή επένδυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου που βλέπεις και εσύ ο ίδιος ότι απαιτούν παραπάνω φροντίδα εκ μέρους σου. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις απέναντί σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Ενδέχεται μάλιστα να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αντιθέτως, εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να γνωρίζεις ότι διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Σύντομα όμως αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα προκύψουν προβλήματα γεμάτα ρευστότητα και διαφωνίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ τη σημερινή ημέρα για τις εργασίες που έχεις στο μυαλό σου και να αποφύγεις με κάθε τρόπο καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν ευνοούνται καθόλου. Οργάνωσε καλύτερα τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, τα πλάνα για την καριέρα σου και βέβαια τις κάθε λογής συμμαχίες, συμπράξεις και σχέσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα. Μην κάνεις σπατάλες, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, απόφυγε να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με πλάγιους τρόπους. Καλύτερα, αν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, μίλησε τους ξεκάθαρα και δήλωσε ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, που θα χαλάσει το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά με ήρεμο διάλογο. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μάλλον ανήσυχο αναμένεται το κλίμα σήμερα στον εργασιακό σου χώρο, αν είσαι Υδροχόος. Εκεί που όλα μοιάζουν ήρεμα και έχεις επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη εργασία και ένα αντικείμενο, ξαφνικά και από το πουθενά θα προκύψει κάτι άλλο, που θα πρέπει να διευθετήσεις. Μην σε πιάνει πανικός, αλλά φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου για να τα καταφέρεις. Οικονομικά, να περιμένεις τα έσοδα σου να αυξηθούν, αλλά απόφυγε τις σπατάλες και προσπάθησε να βάλεις ένα χρονοδιάγραμμα εξόφλησης χρεών.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν από τρίτους. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου και καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, δικαιολογημένα όμως, λόγω της ανασφάλειας που σε διακατέχει. Πολέμησε την και δεν θα χάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα κάνεις κάποιες συζητήσεις που μπορεί να αφορούν μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία καθυστερούν. Μην πάρεις όμως σήμερα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την πορεία της δουλειάς σου. Οικονομικά πρέπει να κινηθείς με σύνεση, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

πηγη

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Παντρεμένο ζευγάρι έβγαλε βίντεο άλλο ζευγάρι να κάνει σεξ μέσα σε πτήση

Άντρας έκανε ωτοστοπ και κατέληξε βiασμένος από δυο γυναίκες