Θες να πάρεις γυναίκα που να… «βρέχεται» στο λεπτό; Απ’ αυτό θα το καταλάβεις εύκολα και γρήγορα!

Μπορούμε να καταλάβουμε πολλά από το περπάτημα μιας γυναίκας για τον χαρακτήρα της και κυρίως την αυτοπεποίθησή της.Νέα έρευνα Βέλγων επιστημόνων δείχνει τώρα πως το περπάτημα μιας γυναίκας μπορεί να μας πει πολλά για τον opyασμo της.

Ερευνητές από το καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα γυναικών, τι είδους opyασμo έχουν.

Στη συνέχεια βιντεοσκόπησαν το τρόπο που περπατούσε η κάθε γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα.

[sc name=»adsense inarticle»]

Μετά τα βίντεο τα πρόβαλλαν σε μια ομάδα από ψυχολόγους και σeξoλoγous, οι οποίοι φυσικά και δεν γνώριζαν τι είχε απαντήσει η κάθε γυναίκα.

Το αποτέλεσμα εξέπληξε ευχάριστα τους ειδικούς αφού οι απαντήσεις τους ήταν ίδιες με εκείνες που έδωσαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα.

Πως έγινε αυτό; Οι ειδικοί ανακάλυψαν με σχετική ευκολία, το είδος του οργασμού, από τον τρόπο που περπατούσαν και όπως εξήγησαν αργότερα, αυτό φαίνεται από το χαλάρωμα συγκεκριμένων μυών του σώματος καθόλη την διάρκεια της βάδισης των γυναικών.

«Η ανάλυσή μας έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό», ανέφεραν οι επιστήμονες.

Συνήθως στο βάδισμά τους διακρίνει κανείς περισσότερη «ρευστότητα», ενέργεια, αισθησιασμό, ή ελευθερία, τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας.

Πηγή: healthview.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Μια υπέροχη φιλία ανάμεσα σε ένα 2χρονο κοριτσάκι και ένα Ντόμπερμαν

Άννα Λορένη Power Of love: Η πρώην παίκτρια προκαλεί εγκεφαλικά με τα μικροσκοπικά μαγιό της