Θρίλερ με τον 13χρονο Δημήτρη – Ο πατέρας αναγνώρισε το παιδί σε φωτογραφία να βρίσκεται στη παραλία περιμένοντας σκάφος για να σωθεί

Ελπίδα στα αποκαΐδια για ένα 13χρονο αγόρι το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στους αγνοούμενους από των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική.

Ο λόγος για τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι, όπου και βρισκόταν με τον θείο του, τον παππού και την γιαγιά του.

Ο πατέρας του ισχυρίζεται τώρα πως αναγνώρισε το παιδί του, καθώς και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες, οι οποίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη απηύθυνε έκκληση στον άνθρωπο ο οποίος έβγαλε τις φωτογραφίες, ενώ ταυτόχρονα πήρε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες πως ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος προκειμένου να τους σώσει.

Εντούτοις, τόσο ο μικρός Δημήτρης, όσο και η γιαγιά του, δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από τη νύχτα της «μαύρης» Δευτέρας και η αγωνία της οικογένειάς τους χτυπά «κόκκινο».

Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Ελληνική κυβέρνηση: «Για τους 84 νεκρούς έφταιγε ο καιρός και οι εμπρηστές»

Σκληρές εικόνες. Τραγωδία στο ΜΑΤΙ. Κατέγραφε την φωτιά μέχρι που κάηκε (Βίντεο)