Το «βάρος» που πήρε μαζί της η Νατάσα Βαρελά. Γιατί άφησε τον εαυτό της…

Σας τα έγραψα από χθες πρώτος και αναλυτικά. Και δεν χαίρομαι σε καμία περίπτωση που είχα αυτή τη θλιβερή πρωτιά… Δεν ήταν καινούργιο το πρόβλημα της Νατάσας Βαρελά με το στομάχι. Κάποιοι μίλησαν καρκίνο.

Όχι δεν ήταν καρκίνος. Ήταν χρόνιο έλκος που την «χτυπούσε» κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Για την ακρίβεια είχε ξεκινήσει πριν πολλά χρόνια ως νεύρωση στομάχου και εξελίχθηκε σε έλκος. Το οποίο όμως και πάλι δεν πρόσεξε… Μεταφέρω και μια πληροφορία με επιφύλαξη και σας την γράφω όπως μου μεταφέρθηκε.

Τα πιο έντονα προβλήματα με το στομάχι της ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια όταν έκανε μια σκληρή δίαιτα αστραπή για να χάσει κάποια παραπανίσια κιλά. Την τελευταία εβδομάδα λοιπόν όπως σας έγραφα και χθες είχε έντονες ενοχλήσεις.

Το βράδυ μου είπαν πως είχε και εμετούς στους οποίους και πάλι δεν έδωσε σημασία. Όταν πήγε στο νοσοκομείο ήταν πλέον πολύ αργά…. Πάρα πολύ αργά… Τον τελευταίο καιρό δεν ήταν καλά.

Μετά την αποχώρησή της από το Epsilon είχε ξεκινήσει μια νέα επαγγελματική σταδιοδρομία στο Νέο Κανάλι.

Και γενικά ήταν πολύ αγχώδες άτομο ιδιαίτερα με το κομμάτι της δουλειάς. Γι’ αυτό άλλωστε πάντα άφηνε την προσωπική της ζωή σε δεύτερη μοίρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

«Θα το έκανα και με μωρά αν μπορούσα»: Παiδoφiλos κλαίει επειδή τον βάζουν φuλακn για παiδiκn πopvoypαφiα

Ο Κώστας Λεφάκης ΜΑΣ Προειδοποιεί!! Ξαφνικές Ανατροπές και Nέοι Έpwτες για Αυτά τα ζώδια