ΒΑΣΕΙΣ 2018: Η θέληση του 84χρονου κύριου Δημήτρη – Κατάφερε να πέρασει στη σχολή που ήθελε

Οι βάσεις 2018 είχαν και τα απρόοπτα τους αφού μόλις ανακοινώθηκαν μάθαμε όλοι και τον αξιολάτρευτο κύριο Δημήτρη Μουδατσάκη, ο οποίος συγκινήσε όλη τη χώρα με την θέληση της ψυχής του, αφού κατάφερε να περάσει στην σχολή που εκείνος ήθελε!


Το αποκορύφωμα όμως ήταν,μόλις ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2018, ανακοίνωσε στον κόσμο την επιτυχία του μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook!!

Το περίμενε ότι θα έμπαινε στο Πανεπιστήμιο, αυτό όμως δεν μείωσε τη χαρά του όταν ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2018! Ο λόγος για τον 84χρονο Κρητικό Δημήτρη Μουδατσάκη, ο οποίος τα κατάφερε δίνοντας μαθήματα θέλησης σε όλους μας!

Ο 84χρονος Κρητικός, μόλις συνταξιοδοτήθηκε, πριν 18 χρόνια, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στα θρανία.

Από σήμερα, είναι μεταξύ των εισακτέων στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο!

«Από μικρός ήθελα να σπουδάσω! Έβλεπα τα άλλα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και ζήλευα. Ήθελα να πάω κι εγώ, αλλά δεν μπορούσα. Δεν είχα τη δυνατότητα!», είχε πει πριν λίγο καιρό στο Cretalive o κ. Δημήτρης…

Στο μεσοδιάστημα, ενώ δηλαδή ασχολούνταν με τη βιβλιοδεσία και την τυπογραφία, ο πάντοτε φιλομαθής κ. Δημήτρης (το μαρτυρά και η βιβλιοθήκη του που έχει… ξεχειλίσει!), πού τον έχανες πού τον έβρισκες, είτε θα διάβαζε κάποιο βιβλίο, είτε θα κρατούσε σημειώσεις για μερικά απ’ τα πονήματα που εξέδωσε…

βάσεις 2018 κυριος Δημήτρης


Πάντα ωστόσο ήταν σωστός νοικοκυραίος, φροντίζοντας για την οικογένειά του! «Διάβαζα πάντα. Κάθε Σάββατο, όταν πληρώναμε το προσωπικό, εγώ πήγαινα κι αγόραζα ένα βιβλίο, το οποίο το διάβαζα κατευθείαν!».

Όσο για τις σπουδές του στο Ρέθυμνο, είχε δηλώσει: «Θα πάω να γραφτώ κανονικά και θα πηγαίνω όποτε μπορώ. Είναι λίγο δύσκολο να πηγαίνω στο Ρέθυμνο. Έχω και τη σύζυγο εδώ.  Πρέπει να δω και με το πρόγραμμα τι θα γίνει».

Δείτε την ανακοίνωση που έκανε στο Facebook (!) μετά τις βάσεις 2018

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Μύκονος: Έκαναν σεξ πάνω σε jet ski μέρα μεσημέρι

Στη Λέσβο υπάρχει εστιατόριο μεταναστών με τρανσέξουαλ σερβιτόρες