Αποκάλυψη Boμβα από Βάσω Λασκαράκη: «Εγώ πλέον είμαι έτοιμη να…»

569
Βάσω Λασκαράκη

Αποκάλυψη βoμβα από Βάσω Λασκαράκη: «Εγώ πλέον είμαι έτοιμη να…»

Για πρώτη φορά η Βάσω Λασκαράκη…«σπάει» τη σιωπή της και κάνει αυτές τις αποκαλύψεις.Όταν αποφασίζεις να χωρίσεις, παίρνεις μια συνειδητή απόφαση.

Οι αποκαλύψεις έγιναν σε συνέντευξή της που έδωσε σε γνωστό περιοδικό.

Στο περιοδικό People μίλησε η Βάσω Λασκαράκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τοπολύκροτο διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, επισημαίνοντας ότι και οι δυο έδωσαν μεγάλη βάση στον τρόπο με τον οποίο αυτή η μετάβαση θα περνούσε πιο ομαλά στην ψυχολογία του παιδιού τους.

 

Στις 28 Σεπτεμβρίου ανακοινώσατε με τον Γιάννη το διαζύγιο σας, μετά από 8 χρόνια σχέσεις και 4 χρόνια γάμου, με μια επιστολή προς τα μέσα για να μην υπάρχει παραφιλολογία.

Παρ’ όλ’ αυτά ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα για το λόγο που χωρίσατε και για το χρονικό διάστημα που είστε χωριστά. Τι απαντάς;

«Δεν θα καθόμουν ποτέ να κάνω λαϊκό δικαστήριο για το τι πήγε στραβά στο γάμο μου. Σίγουρα είναι στενάχωρο και δεν είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ούτε εγώ, ούτε ο Γιάννης θέλαμε να έχει αυτή την κατάληξη η ιστορία μας.

Από τη στιγμή που έχουμε χωρίσει, ο καθένας μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε ευτυχισμένοι και πάνω από όλα να είναι ευτυχισμένη η Εύα. Σίγουρα δεν με εκφράζει το πρότυπο της Σουηδίας, όμως θα σου ξαναπώ ότι ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Εγώ πλέον είμαι έτοιμη να….»

Δείτε ΟΛΑ όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ